Open Bridge Consortium şi-a deschis sucursala la Braşov


Organizaţia româno-coreeana Open Bridge Consortium, înfiinţată la Cluj în 2010, şi-a deschis miercuri, 20 septembrie, o sucursala la Braşov.Inaugurarea noii sucursale, a avut loc la adresa Str. Mica, nr 6, Braşov, în prezenţa conducerii centrale a asociaţiei, şi a membrilor fondatori ai sucursalei Braşov a asociaţiei culturale şi de afaceri romano-coreene, Open Bridge Consortium (OBC).

Evenimentul a fost deschis de discursul în limba română a preşedintelui Open Bridge, Lae Weon Park, care a subliniat aspecte ale colaborării româno-coreene. De asemenea, a prezentat asistenţei primul director şi membru fondator al sucursalei, în persoana Cameliei Clem.

Participanţii la eveniment au aflat mai multe de la vicepreşedintele OBC, Octavian Gagiu, despre istoria realizarilor Open Bridge Consortium, atât în plan cultural şi academic, cât şi în ceea ce priveşte procedurile de sprijinire a relaţiilor de afaceri. Evenimentul a continuat cu prezentarea de către directorul executiv, Alin Mircea Varga, a proiectelor şi actiunilor în derulare, cu finalizare în perioada imediat următoare, inclusiv a începerii cursurilor de limba coreeana organizate sub egida Open Bridge.

De asemenea, la eveniment a participat şi directorul OTIMMC Cluj, Mircea Mihestean, din partea OTIMMC – Brasov – Zaharie Aurel, Camera de Comert si Industrie Brasov – Ioana Boloaga. Directorul OBC Sucursala Brasov este Camelia Clem.

Related posts

Leave a Comment