În Cluj avem „Cea mai haioasă clasă”

Clasa a XII a B de la Liceul Tehnologic “Vladeasa” Huedin a câştigat un concurs interjudeţean de fotografie cu titlul „Cea mai haioasă clasă”. Dintre cei 22 de participanţi din 11 judeţe, clujenii din Huedin s-au dovedit cei mai creativi. Juriul a apreciat în mod deosebit compoziţia fotografiei lor, iar motto-ul reprezentativ al clasei i-a propulsat în fruntea clasamentului.Un concurs de creativitate pentru clasele V – XII organizat de Centrul de Tineret Geoagiu şi dedicat participanţilor din județele Alba, Arad, Bihor, Cluj, Caraș Severin, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Mureș, Sibiu și Timiş a adus la Cluj premiul pentru „Cea mai haioasă clasă”.
Demonstrând că sunt extraordinar de creativi, cei 18 elevi participanţi din clasa a XII a B de la Liceul Tehnologic “Vladeasa” Huedin au îmbrăcat costumele de bucătari, s-au înarmat cu ustensilele de decor şi, înconjuraţi de zăpada ca frişca din curtea şcolii, au demonstrat că sunt o super echipă împreună cu diriginta lor, profesor Andreia Andriescu (regulamentul concursului prevedea obligatoriu ca dirigintele să fie parte integrantă a fotografiei).
Conform regulamentului concursului, fotografiile au fost trimise până la data de 15 decembrie 2012 şi apoi încărcate pe site-ul organizatorului însoţite de un motto reprezentativ. Elevii din Huedin au câştigat cu motto-ul: “Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru gastronomie. Pentru asta suntem pregătiţi să ne războim cu toate <> necesare”.
Câştigătorii au fost desemnaţi în data de 24 decembrie 2012 şi recompensaţi cu un weekend gratuit, pentru toată clasa, la centrul organizator.

Related posts

Leave a Comment