O premieră absolută încheie stagiunea Filarmonicii de Stat din Cluj

Concertul extraordinar de închidere a stagiunii 2023/2024 a Filarmonicii de Stat „Transilvania” va avea loc miercuri, 10 iulie 2024, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Potrivit organizatorilor, a fost o perioadă de 10 luni în care melomanii clujeni au putut participa la concerte de excepție, din al căror program au făcut parte, deopotrivă, creații clasice și lucrări contemporane, pentru orchestră și cor, pentru soliști instrumentiști și lirici, muzicieni care au urcat pe scena Filarmonicii clujene spre încântarea publicului pasionat de muzica clasică.

Stagiunea se va încheia cu o premieră absolută la Cluj, opera Norma de Bellini în versiunea unui concert vocal-simfonic extraordinar.

Biletele online la concert se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Biletele se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locul acestuia, în limita locurilor disponibile.

Related posts

Leave a Comment