O biserică din Vrancea ar putea deveni supermarket

Un enoriaş al bisericii penticostale, religie predominantă în comuna Slobozia Bradului, a vândut biserica unui alt localnic cu stare, pentru suma de 136.000 de lei. Comunitatea este scandalizată de gest, mai ales că actul de vânzare cumpărare a fost autentificat la notar şi înregistrat la primărie.Diaconul bisericii a purtat discuţii cu cel care a cumpărat lăcaşul de cult, încercând să-l convingă să nu-i schimbe destinaţia cel puţin până se vor clarifica lucrurile din punct de vedere legal. Pentru că nici oficialii bisericii nu au ştiut de această tranzacţie, diaconul spune că vânzarea va fi atacată în instanţă.
“Sora acestui cumpărător a zis că o transformă în supermarket şi poate să facă şi o crescătorie de păsări în ea, el a zis că aduce tiruri cu haine la fiecare săptămână să deschidă un second hand în această biserică”, Costel Ivan, diaconul bisericii “Betania”.
Cât priveşte enoriaşii, revoltaţi peste măsură, aceştia se tem că, dacă până mai ieri, veneau să se roage, în viitor vor veni la … cumpărături.
Nici unul dintre protagoniştii vânzării bisericii nu a dorit să facă vreo precizare în legătură cu tranzacţia, însă organele abilitate efectuează o anchetă, la plângerea pentru tulburare de posesie depusă de cumpărătorul bisericii

Related posts

Leave a Comment