Nu știi, încă, unde mergi anul acesta în concediu? Nu-i nimic, vineri începe Târgul De Vacanțe la Expo Transilvania

Vineri, 7 martie, de la ora 12.30, incepe cea de de-a 5-a editie a Targului De Vacante Cluj care va avea loc la Expo Transilvania. La eveniment participa peste 30 de operatori din domeniul turismului.Vizitatorii sunt asteptati in numar mare sa ia contact cu ofertele sezonului de vara 2014. Agentiiile de turism ii asteapta cu oferte speciale, valabile pe perioada targului astfel :

– reduceri de pana la 30% din preturile standard, prin ofertele de Early Booking si Inscrieri Timpurii sau programe sociale de genul Zile gratuite de vacanta, Pachete de Seniori 55+, Plateste 1 merg 2, Stai mai mult, platesti mai putin. Clientii care achizitioneaza de la EXIMTUR servicii turistice la targ (vacante externe, bilete de avion, cazari externe, croaziere, etc), vor primi asigurarea medicala (simpla) gratuit.
– reduceri de pana la 50 % la toate pachetele de vacanta (Christian Tour)
– gratuitate pentru primul copil pe toate pachetele si oferta exclusiva Smart Villas pentru Skiathos si Lefkada (Aerotravel)
– reduceri de pana la 35 % la toate pachetele de vacanta (Paralela 45)
– discount suplimentar de 10 % in completarea ofertei early-booking (Z Tour)
– reduceri de pana la 38 % la toate pachetele de vacanta (Kusadasi)

Invitatul special al editiei 2014 este Arsenal Park (foto atasat) – unitate militara de vacanta, singurul complex turistic cu tematica militara din Europa.

Deschiderea oficiala are loc vineri, 7 martie, de la ora 12:30. Evenimentul este sustinut de Asociata Nationala a Agentiilor de Turism din Romania – ANAT.

Related posts

Leave a Comment