NRA participă la ultima etapă a CNRD în formulă restrânsă

Campionatul National de Raliuri Dunlop (CNRD) se încheie cu cea de-a 8 etapă – cea de la Brasov.

Napoca Rally Academy (NRA) va participa, la Brasov, în formulă restrânsă, cu doar trei echipaje: Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai i20 R5), Mihnea Mureşan/Alina Pop (Peugeot 208 R2) şi Andrei Mitre/Robert Maior (Dacia Sandero).

“Ne bucură revenirea Braşovului în calendarul intern, un raliu de macadam, unul dintre cele mai frumoase din România. Vor fi probe noi, dar şi tradiţionala Săcele – Azuga, un raliu care are tot ce este nevoie pentru a încheia un campionat foarte interesant. Noi, Napoca Rally Academy, vom fi în formulă redusă, cu trei echipaje care individual au mize extrem de importante. Simone porneşte cu prima şansă la titlu, trebuie să puncteze la Braşov, dar cu siguranţă el nu se va mulţumi cu atât şi va dori să câştige raliul. Aşa că va fi un sfârşit de săptămână interesant pentru el. Mihnea a câştigat deja clasa, dar e foarte aproape de a realiza dubla, mai exact de a cuceri titlul şi la două roţi motrice. Ar fi o performanţă foarte mare. Trebuie să ne amintim că Mihnea este probabil singurul pilot care de la debut şi până acum a câştigat în fiecare an un titlu. Andrei şi Cristi Sugar au o luptă foarte frumoasă la Cupa Dacia şi va fi interesant de urmărit evoluţia lor ”, sustine Marco Tempestini, coordonatorul Napoca Rally Academy.

“Ultima etapă a sezonului va fi una foarte importantă pentru noi, decisivă în privinţa titlului. Majoritatea probelor sunt noi şi destul de dificile. Este un raliu pe care, în această configuraţie, nu l-am parcurs de multă vreme. La ultimele ediţii la care am luat startul pe macadamul de la Braşov m-am simţit foarte bine”, a precizat Simone Tempestini.

Pantru echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai i20 R5), “lupta” nu se încheie aici. Ei urmează să alerge săptămâna viitoare şi la etapa din Spania a Campionatului Mondial, unde îşi doresc un parcurs cât mai bun. Aşadar, potrivit lui Simo, Braşovul îi va ajuta foarte mult şi în privinţa participării internaţionale.


Related posts

Leave a Comment