Noul Mustang BULLITT dedicat Europei omagiază o legendă a marelui ecran

Ford a anunţat la Geneva debutul public european al modelelor Ford Mustang Bullitt – programat pentru producţia în versiunea pentru Europa în luna iunie, Ford Edge – cel mai avansat SUV creat vreodată de Ford şi KA+ Active, primul crossover inspirat de lumea SUV-urilor care-şi face loc în familia KA+.

Noua ediţie specială Ford Mustang BULLITT – care aniversează 50 de ani de la debutul legendarului film omonim cu Steve McQueen – şi-a făcut debutul european la Salonul Auto de la Geneva cu sprijinul membrilor celei de-a treia generaţii a familiei McQueen: Chase şi Madison McQueen.

Mustang Bullitt este animat de o versiune îmbunătăţită a motorului V8 de 5.0 litri care va dezvolta 464 CP şi un cuplu maxim de 529 Nm. Oferit la alegere în culorile exterioare Shadow Black sau Dark Highland Green, noul Mustang Bullitt introduce noua tehnologie de sincronizare a turaţiilor, care va oferi schimbări de trepte mult mai fluide.

De asemenea, standul Ford de la Geneva prezintă noua familie de modele din dinamica şi stilata gamă Tourneo. Spaţioasele Tourneo Courier, Tourneo Connect şi Tourneo Custom se prezintă acum în faţa clienţilor europeni în variante împrospătate la nivel de design, cu tehnologii interioare sofisticate şi motoare avansate.

În plus, vizitatorii standului Ford de la Geneva 2018 vor descoperi noi membri ai gamei LEGO® Speed Champions – kitul LEGO al maşinii de raliuri M-Sport Ford Fiesta WRC, care omagiază victoriile din 2017 din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), ?i modelul Ford Mustang Fastback 1968.

Related posts

Leave a Comment