Nepotul Regelui Mhai I se însoară. Care este reacţia Casei Regale la gestul lui Nicolae

Nicolae de Roumanie Medforth-Mills a anunţat că se va căsători cu o româncă, în vârstă de 29 de ani. Numele alesei sale este Alina-Maria Binder. Anunţul a fost făcut azi.

Nepotul Regelui Mihai I a anunţat că nunta va avea loc în vara anului 2018. El a menţionat că a admirat modelul reprezentat de căsătoria bunicilor săi, Regele Mihai I şi Regina Ana. Nicholas de Roumanie Medforth-Mills a mai anunţat că l-a înştiinţat pe Majestatea Sa şi pe membrii familiei sale apropiate de decizia sa şi că a primit binecuvântarea şi urările lor de bine.

 

Casa Majestăţii Sale a reacţionat printr-un comunicat de presă. ”Majestatea Sa Regele Mihai I şi Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoştinţă despre intenţia fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.

 

Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

 

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteţei Sale Regale”, menţionează comunicatul respectiv de presă.

 

 

Related posts

Leave a Comment