Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că a luat act de demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății. El a semnat decretul de numire în postul de ministru a lui Nelu Tătaru, până în prezent secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății.

Nelu Tătaru va avea drept misiune combaterea răspândirii noului coronavirus. Președintele Klaus Iohannis a declarat că, tot azi, va participa la o videoconferință cu ceilalți membri ai Consiliului Europeană. El va pleda pentru o abordare comună a acestei crize. Comisia Europeană a declanșat o achiziție comună a țărilor din Uniunea Europeană de echipamente medicale și materiale sanitare. Klaus Iohannis va cere finalizarea cât mai grabnică a acestei achiziții.

Related posts

One Thought to “Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății”

  1. […] Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a luat act de demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății. El a semnat decretul de numire în postul de ministru a lui Nelu Tătaru, până în prezent secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment