Musicalul „MAMMA MIA!” revine la Cluj cu o distributie de excepţie

Musicalul „MAMMA MIA!“ – unul dintre cele mai îndrăgite din lume şi desemnat „Spectacolul anului 2018” în România – va ajunge în această toamnă din nou în inima Ardealului. Reprezentaţia este programată pe 6 noiembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, de la ora 19:00.

MAMMA MIA!” revine astfel la Cluj după o reprezentaţie extrem de apreciată în 2018. Va avea o distribuţie de excepţie, din care fac parte nume celebre şi iubite de public precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Ţurcaşiu, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea şi Sebastian Seredinschi. Artiştii vor putea fi admiraţi în ipostaze surprinzătoare, interpretând roluri memorabile în cea mai amplă producţie de musical din România. O experienţă de neratat!

 

Biletele pentru spectacolul „MAMMA MIA!” din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, la preţuri cuprinse între 50 lei şi 199 lei.  La minumim 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum 8 bilete o reducere de 15%, ofertă perfectă pentru cei care vor să vină la spectacol alături de prieteni şi familie!

 

Artiştii vor dansa şi vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formaţie ABBA, într-o poveste despre dragoste şi familie, plină de energie, amuzament şi culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producţia este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis şi nu mai puţin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

 

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante şi vor încânta publicul prezent!

 

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puţin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ şi mii de reprezentaţii jucate în sute de ţări, pe şase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

 

 

DISTRIBUŢIE:

Loredana – Donna

Horia Brenciu – Harry

Cornel Ilie – Sam

Ernest Fazekas – Bill

Anca Ţurcaşiu – Tanya

Anca Sigartău – Rosie

Bianca Purcărea – Sophie

Sebastian Seredinschi – Sky

Related posts

Leave a Comment