Moș Nicolae aduce anul acesta o surpriză pentru fanii BZNRomânii vor primi un nou „cadou” din partea trupei BZN. Îndrăgita formație olandeză revine pe scena Sălii Palatului cu un concert special.

Dacă în urmă cu două zile mii de fani români și nu numai, au avut inclusiv șansa de a schimba câteva cuvinte cu idolii lor în cadrul celor două sesiuni de autografe acordate după fiecare din cele două concerte, pe 6 decembrie fanii BZN din România vor trăi alături de Jan și Anny magia tradițiilor olandeze de sărbători.

Dacă în cadrul celor două show-uri i-au încântat pe români cu melodiile care i-au făcut celebri, pentru spectacolul din 6 decembrie olandezii pregătesc multe surprize. De la vestimentații spectaculoase, lumini și decoruri, până la playlist-ul din care nu vor lipsi piese specifice sărbătorilor de iarnă precum: „Jingle Bells”, „I’m Dreaming of a White Christmas”, „Let it Snow”, olandezii de la BZN promit o seară magică.

Cum iarna își intră în drepturi, iar ghetele sunt la îndemână, biletele pentru concertul de Moș Nicolae se pot achiziționa de astăzi, 30 octombrie, din următoarele puncte de vânzare: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Național al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar și din Oficiile Poștei Române semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achiziționa de pe www.Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.Bilet.ro, www.MyTicket.ro, www.Bilete.ro, www.Eventim.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:
– 300 lei Categoria VIP
– 250 lei Categoria 1
– 200 lei Categoria 2
– 150 lei Categoria 3
– 100 lei Categoria 4
– 50 lei Categoria 5

Concertul de Crăciun „BZN” va avea loc pe 6 Decembrie 2012 la Sala Palatului din București de la ora 20.00.

Related posts

Leave a Comment