Mii de clujeni au fredonat Je ne regrette rien, alături de Patricia Kaas VIDEO

Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului la Cluj a fost organizat ieri seară, la Sala Sporturilor. Patricia Kaas a interpretat unele dintre cele mai valoroase cântece ale lui Edith Piaf, vocea care a fermecat Parisul în perioada interbelică şi care îi încuraja pe soldaţii francezi din Rezistenţă sau din trupele generalului Charles de Gaulle în timpul celui de-al doilea război mondial.
Concertul Patriciei Kaas face parte dintr-un turneu omagial, prin care ea doreşte să perpetueze memoria lui Edith Piaf. Până acum, Patricia Kaas a susţinut aproape 90 de concerte. Ea a întâlnit numeroşi oameni care au cunoscut-o pe Edith Piaf. Patricia Kaas spune că Edith Piaf era o fire veselă, petrecăreaţă, o doamnă care nu se îmbrăca întotdeauna în negru, dar care se temea de plictiseală. Acesta este motivul pentru care, atunci când era implicată într-o relaţie amoroasă, care evolua spre ceva obişnuit, Edith Piaf îi punea capăt şi suferea enorm din această cauză.

Patricia Kaas şi melodiile lui Edith Piaf au fost apreciate de cei peste 3.000 de clujeni care s-au strâns în Sala Sporturilor. Ei au urmărit spectacolul-concert, care a inclus proiecţii video, scene din Parisul de odinioară şi scene de dans. Clujenii au cântat la unison Milord, La vie en rose ori Rien, je ne regrette rien.

Related posts

Leave a Comment