Mihail Neamtu a lasat in offside Alternativa Dreapta

Politicianul Mihail Neamtu i-a lăsat în offiside pe susţinătorii săi din Alternativa Dreaptă, care doreau să îi sprijine candidatura la alegerile prezidenţiale. Fără să îi anunţe măcar în prealabil pe susţinătorii său, Mihail Neamţu a renunţat la candidatură şi a decis să accepte poziţia de purtător de cuvânt al PMP şi al candidatului acestui partid la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu. Gestul său i-a iritat pe reprezentanţii Alternativei Drepte.

”Alternativa Dreaptă a luat notă de decizia lui Mihail Neamţu de a se retrage din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

Regretăm această decizie, despre care echipa Alternativa Dreaptă a aflat din presă.

Alternativa Dreaptă a înaintat domnului Mihail Neamţu invitaţia de a candida indiferent de susţinerea unui alt partid sau platformă politică. Mihail Neamţu a decis să refuze oferta şi să continuie alături de PMP şi de Traian Băsescu.

Considerăm că declaraţiile preşedintelui de onoare al PMP, Traian Băsescu, având nuanţă critică la administraţia Trump,  precum şi declaraţiile referitoarea la legalizarea prostituţiei fac din PMP, în opinia noastră, un partid dificil pentru derularea de proiecte creştin-democrate şi conservatoare.

Credem astfel că sarcina lui Mihail Neamţu, în compania PMP, este una nefezabilă. 

Privitor la alegerile prezidenţiale, in zilele urmatoare vom evalua situaţia si vom reveni cu o poziţie oficială către membrii noştri, simpatizanţii noştri şi către publicul larg”, afirmă reprezentanţii acestei formaţiuni politice, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Mihail Neamţu a fost preşedintele Partidului Noua Republică, iar acum este purtătorul de cuvânt al unui candidat monarhist, Theodor Paleologu. El a fost membru al PNL, însă a părăsit acest partid pentru a negocia cu Alternativa Dreaptă şi, apoi, cu PMP. Mihail Neamţu a fost în centrul unui scandal atunci când a început să recite din versurile unui poet, Rady Gyr, care este autorul imnului fasciştilor români, ”Sfântă tinereţe legionară”. 

Related posts

Leave a Comment