Micii spectatorii sunt așteptați la „Punguța cu doi bani”, în weekend

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” își așteaptă micii spectatori duminică, 11 iunie 2022, de la ora 11:00, la unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul instituției. Este vorba de spectacolul „Punguța cu doi bani” după Ion Creangă, cu scenariul și regia semnate de Decebal Marin.

„Punguța cu doi bani”, spectacolul care va fi prezentat duminică este o reprezentație foarte colorată și construită ingenios, de la păpușile care apar în scenă până la integrarea actorilor în ansamblu.
În versiunea lui Decebal Marin, e un spectacol savuros, care provoacă nu doar entuziasmul și participarea copiilor, ci și amuzamentul adulților.
Distribuția este formată din Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Andra Cotiușcă, Adina Ungur, Călin Mureșan, Iulian Lungu, Robert Trifan și Ion Iurcu.
Scenografia este semnată de Sandu Marian, iar ilustrația muzicală, de Traian Păcurar.
Durata spectacolului este de 50 de minute.
Reprezentația are loc în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

De asemenea, pentru sâmbătă, 10 iunie 2023, este programat spectacolul „Te aștept!”/ „Eljöhetnél hozzám!”, în regia lui Kovács Ildikó, reluată de Varga Ibolya.
Acţiunea se petrece în Vestul Sălbatic îndepărtat, avându-l ca erou pe un băiat orfan, care cândva „a fost adus de râul cenuşiu” şi de atunci hoinăreşte singuratic pe malul apei, căutându-şi părinţii sau măcar un peisaj cunoscut. În drumul său întâlneşte Sperietoarea, care după tradiţia locului îl salută: „Te aştept!”. Băiatul, neştiind de această tradiție, o urmează pe Sperietoare. Aşa începe povestea unei comunități simpatice, despre Vulpea elegantă şi suspicioasă, despre Bătrânul îmbufnat, despre Vrăjitoarea care încearcă să-şi ascundă bunătatea, despre Sperietoarea sufletistă, despre Alexandra grijulie şi despre Omul de Zăpadă cu sufletul fragil.
Regizor: Kovács Ildikó
Regizor reluare: Varga Ibolya
Păpuși: Virgil Svințiu
Scenografie și costume: Ioana Olăhuț
Restaurare păpuși și decor: Elena Ilaș
Colaj muzical: Ábrahám Jolán.
Distribuția: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Péter Izolda, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Szűcs Tamás.
Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Related posts

Leave a Comment