“Măsuri” de combatere a şomajului

Cel puţin 23 de deputaţi şi-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetară pusă la dispoziţie de Camera Deputaţilor, în calitate şefi de cabinet, consilieri, experţi, referenţi sau şoferi, potrivit unui document oficial obţinut de NewsIn.Deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajată în calitate de consilier la biroul parlamentar pe soţia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat în luna februarie, la secţiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei. Amalia Cindrea a fost la rându-i deputat, în Partidul Conservator. Se numea pe atunci Amalia Bălăşoiu.

Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Drăghici, al cărui soţ Doru Vladimir Drăghici este angajat al biroului parlamentar ca expert. Acesta este singurul angajat şi a beneficiat în luna februarie de 5.474 de lei. De asemenea, deputatul PSD de Mureş, Ghiorghe Vasile Gliga o are ca şefă de cabinet pe Gliga Elena, pe lângă alţi doi angajaţi – cei trei fiind remuneraţi în luna februarie cu 8.424 de lei.

Deputatul din partea minorităţilor naţionale, Mircea Grosaru, a angajat-o ca şefă de cabinet pe soţia sa, Ioana Grosaru, fiind singurul angajat remunerat în februarie cu 5.282 de lei.

Totodată, deputatul PDL de Botoşani Stelică Iacob Strugaru îl are angajat la biroul parlamentar pe Iacob-Strugaru Radu drept consilier, şi care a beneficiat în februarie împreună cu un alt angajat de 6.592 de lei.

Deputatul din partea minorităţilor naţionale, Miron Ignat, o are drept angajată, pe lângă alte două persoane, pe Ignat Irina, cei trei obţinând în februarie 6.774 de lei.

De asemenea la biroul deputatului independent de Iaşi Luminiţa Iordache este angajată ca referent Iordache Ioana Rodica, alături de alte două persoane. În februarie deputatul a alocat pentru cheltuielile de personal a celor trei 3.248 de lei.

La rândul său, deputatul UDMR de Mureş Kerekes Karoly a angajat-o la biroul său parlamentar pe Kerekes Szilard în calitate de consilier. Împreună cu o altă persoană angajată la biroul parlamentar aceasta a beneficiat în februarie de 4.271 de lei.

Deputatul minorităţilor naţionale Longher Ghervazen beneficiază de serviciile lui Longher Iosif, care este angajat ca şofer la biroul său parlamentar. Împreună cu alte două persoane acesta a obţinut în luna februarie de 5.391 de lei.

Deputatul UDMR de Cluj Mate Andras Levente are doi angajaţi la biroul parlamentar, între care Mate Erzsebet ca expert, cei doi obţinând în februarie 4.466 de lei.

Un alt deputat al minorităţilor naţionale Merka Adrian – Miroslav beneficiază de serviciile lui Merka Leontina ca şef de cabinet, remunerată în februarie cu 5.637 de lei. Tot din partea minorităţilor naţionale, deputatul Niculae Mircovici a angajat-o pe Mircovici Maria ca referent, care a obţinut împreună cu un alt angajat al biroului parlamentar, în luna februarie, 5.671 de lei.

Mai mult, deputatul PSD de Ialomiţa Marian Neacşu a angajat-o ca referent pe Neacşu Cristina Monica, iar pentru ea şi încă o persoană angajată deputatul a alocat 4.228 de lei.

Deputatul PSD de Bucureşti Oana Niculescu Mizil l-a angajat la biroul parlamentar pe Niculescu-Mizil-Stefanescu Lid, care a obţinut în februarie în calitate de consilier 4.412 de lei.

Deputatul UDMR de Harghita Pal Arpad are doi angajaţi la biroul parlamentar, între care şefa de cabinet este Pal Katalin. Cele două persoane au fost remunerate în luna februarie cu 5.958 de lei.

Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes – Zoltan beneficiază de serviciile lui Palfi Tunde Ilona în calitate de consilier, fiind singurul angajat al biroului şi care a obţinut în februarie un salariu de 3.884 de lei.

Deputatul PSD de Galaţi Florin-Costin Pâslaru are un singur angajat al biroului parlamentar, pe consilierul Pâslaru Florin Alexandru Ioan, cu un salariu în luna februarie de 4.518 de lei.

Deputatul UDMR de Bihor Peto Csilla – Maria are un singur angajat al biroului parlamentar, pe Peto Dalma Csilla în calitate de şef de cabinet, remunerată în februarie cu 4.851 de lei.

Din partea minorităţilor naţionale Mihai Radan are patru angajaţi ai biroului parlamentar, între care Radan Liubomir-Mile – şef de cabinet şi Radan Olga-consilier. Cei patru au avut salarii în luna februarie de 6.105 de lei.

Deputatul PDL de Botoşani Neculai Rebenciuc are un singur angajat la biroul parlamentar, pe fiica sa, Rebenciuc Carmen care este şef de cabinet, obţinând în februarie 1.403 de lei.

De asemenea, deputatul PDL Ioan Timiş are trei angajaţi ai biroului parlamentar între care pe soţia sa Timiş Bianca, în calitate de consilier. Cei trei au beneficiat în februarie de salarii de 6.859 de lei.

Related posts

Leave a Comment