Maria Macrea, noul preşedinte al OFSD Cluj-Napoca; Horia Nasra, noul preşedinte al TSD Cluj-Napoca

PSD Cluj-Napoca a organizat în acest weekend conferinţele municipale ale OFSD Cluj-Napoca şi TSD Cluj-Napoca.OFSD Cluj-Napoca şi-a ales conducerea vineri, 03 aprilie 2015, în prezenţa a peste 100 de social-democrate.

Maria Macrea este noul preşedinte al OFSD Cluj-Napoca, inginer de profesie, administrator patrimoniu la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, membru PSD din 2010.„Mi-am propus să construiesc o organizație de femei deschisă, bazată pe respect și comunicare, forța OFSD constând în unitatea echipei și nu forța unui singur lider.

Vom susţine prin propuneri, politici publice pentru creşterea egalităţii de şanse, dar consider că foarte importantă este acea voinţă care să mişte lucrurile în societate şi să declanşeze schimbările necesare pentru ca viaţa femeii să se transforme în mai bine. De la noi trebuie să vină impulsul şi energia pentru ca în Cluj-Napoca, România, în următorii ani, să creştem un spaţiu mai favorabil femeii” a declarat Maria Macrea, noul preşedinte OFSD Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 04 aprilie 2015, TSD Cluj-Napoca şi-a votat la rându-i conducerea noului Birou Permanent, în prezenţa a peste 150 de social-democraţi.

Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris în sesiunea de alegeri, dl. Dragoş Serban Pop şi preşedintele în exerciţiu, Horia Nasra, 107 delegaţi participând la scrutin.

Horia Nasra a obţinut 68 de voturi iar Dragoş Şerban Pop 31, restul fiind voturi nule.
„Mă bucur că am avut susţinerea colegilor pentru un nou mandat şi pentru proiectul politic `19 idei pentru stânga 2.0`. Noua echipă îşi propune să susţină mai multe activităţi sociale, civice, să-şi focuseze atenţia spre ameliorarea statutului marginalilor sociali, practic o politică mai de stânga” a declarat Horia Nasra, preşedintele TSD Cluj-Napoca.

Birou Permanent TSD Cluj-Napoca:

 Gabriel Horia NASRA – Președinte
 Ionuț Cătălin CROITORU – Secretar General
 Ciprian HORȚ – Vicepreședinte
 Bianca PORUMB – Vicepreședinte
 Cristina ANDRONIC – Vicepreședinte
 Ana ISVORANU – Vicepreședinte
 Tudor LĂPUȘAN – Vicepreședinte
 Ovidiu LUNGU – Vicepreședinte
 Raul ILIEȘ – Vicepreședinte
 Sonia ADALINEAN – Vicepreședinte
 Andrei BORȘAN – Vicepreședinte
 Horaţiu LĂPUŞAN – Trezorier
 Alexandra MIHAIU – Secretar Executiv
 Francesca FERENCZI – Secretar Executiv
 Dragoș FORGACI – Secretar Executiv
 Membrii Birou: Sonia CĂVĂCEAN, Marius ANDREICA, Andreea LUDOȘEAN, Ionel MANG, Szidonia BACSO, Flavius POPA.

Related posts

Leave a Comment