Lovitură de teatru: CFR Cluj, fără coronavirus

Toate rezultatele testelor recoltate jucătorilor și membrilor staff-ului CFR Cluj duminică au ieșit negative. Există tot mai multe voci care afirmă că cele 26 de persoane depistate cu coronavirus la CFR Cluj ar fi fost fals pozitive.

La mijloc ar putea fi o eroare medicală. Primele teste pozitive au fost depistate în preziuna meciului cu FCSB, când echipa clujeană se afla în cantonament la Mogoșoaia.

Testele au fost prelucrate la un spital privat din București. Cele 26 de persoane cu teste pozitive au fost trimise la Cluj cu ambulanța, iar ceilalți, cu teste negative, s-au întors cu un autocar.

Întorși la Cluj, toată lumea a repetat testele, la spitale de stat. Rezultatele au fost negative. Testele urmează să fie repetate, pentru că unii dintre membrii staff-ului și dintre jucători se află în izolare timp de două săptămâni.

Jucătorii care nu au avut teste pozitive se află în cantonament la Hotel Royal, în Cluj. Din păcate, toate această poveste nu le-a permis jucătorilor CFR Cluj să se antreneze.

Totuși, CFR Cluj se va afla pe teren mâine seară, pentru a-și apăra titlul în meciul cu FC Botoșani. Vineri, CFR Cluj va juca restanța cu FCSB, iar luni va urma meciul cu Universitatea Craiova.

Related posts

One Thought to “Lovitură de teatru: CFR Cluj, fără coronavirus”

  1. […] Există tot mai multe voci care afirmă că cele 26 de persoane depistate cu coronavirus la CFR Cluj ar fi fost fals pozitive, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment