Locuri de muncă vacante în străinătate. Cei mai căutați sunt asistenții medicali

Românii interesați de un loc de muncă în străinătate pot alege un post vacant din cele aproape 250 disponibile prin intermediul reţelei EURES.Mai exact, este vorba despre 247 de locuri de muncă disponibile în Europa, dintre care cele mai multe în Germania, Cehia, Suedia, Olanda.

Germania este în căutare de 50 de asistenţi medicali generalişti, 15 factori poştali şi un mecanic echipamente pneumatice si hidraulice.

Cehia caută 50 de persoane pentru asamblarea aparatelor de aer condiţionat, 10 pentru persoane pentru prelucrarea lemnului şi un analist suport software.

În Suedia se caută 20 femei de serviciu, 15 vopsitori auto şi 10 mecanici auto.

Olanda oferă joburi pentru 20 de culegători de căpşuni, doi operatori chimişti, doi strungari, doi sudori MIG/MAG, un tehnician mecanic-operator NDT, un operator CNC şi un sudor TIG.

În Marea Britanie este nevoie de 20 de îngrijitori persoane, un infirmier şi un asistent medical.

Irlanda caută 10 culegători de ciuperci.

Austria are nevoie de doi software developeri, un inginer software în asamblare finală, un inginer software în automatizarea forţei de vânzare şi un inginer electronist în industria auto.

Norvegia vrea doi bucătari de preparate indiene, un specialist în departamentul reţele, un doctorand în simulare de proces şi tehnologii de învăţare şi un doctorand în predicţia duratei de viaţă a structurilor din beton existente.

În Spania sunt disponibile două posturi de operatori în industria artei grafice la maşini de etichetare.

Franţa oferă un post de dezvoltator PLM, iar Danemarca un post de medic specialist în patologie chirurgicală.

Cei interesați de posturile enumerate mai sus pot beneficia de îndrumarea consilierului EURES pe care îl pot găsi la sediul AJOFM.

Related posts

Leave a Comment