LANSAREA IN PRODUCTIE A UNEI GAME DE DISPOZITIVE TIP SENZOR, CONTROLLER, GATEWAY DESTINATE VÂNZARII CATRE INTEGRATORI SI UTILIZATORI FINALI (P)

Proiectul “LANSAREA IN PRODUCTIE A UNEI GAME DE DISPOZITIVE TIP SENZOR, CONTROLLER, GATEWAY DESTINATE VÂNZARII CATRE INTEGRATORI SI UTILIZATORI FINALI”, cod MySMIS 150626, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către TEDELCO SRL și are o valoare totală de 1.319.325,28 lei, din care 956.033,43 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Vedeți comunicatul oficial AICI:Comunicat de presa NE – incepere proiect

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord-Est, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord-Est.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 10.05.2022 – 31.05.2023. Obiectivul general al proiectului cu titlul “LANSAREA IN PRODUCTIE A UNEI GAME DE DISPOZITIVE TIP SENZOR, CONTROLLER, GATEWAY DESTINATE VÂNZARII CATRE INTEGRATORI SI UTILIZATORI FINALI” consta in cresterea procesului de inovare la nivelul companiei TEDELCO SRL, prin sustinerea entitatilor de inovare si transfer tehnologic in domeniul de specializare inteligenta tehnologii informationale si de comunicatii, spatiu si securitate, subdomeniul Industria 4.0 (urmarirea produselor alimentare de-a lungul lantului valoric, nano-electronica si optoelectronica, software industrial, inteligenta artificala, industrii creative), iar

Obiectivele Specifice ale proiectului sunt:

  1. Cresterea procesului de inovare la nivelul companiei TEDELCO SRL, prin dezvoltarea unui produs semnificativ imbunatatit, realizat prin transfer tehnologic, pana la finalul perioadei de implementare si in perioada de durabilitate.
  2. Maximizarea rentabilitatii financiare a TEDELCO SRL pe seama cresterii volumului de activitate pana la finalul perioadei de durabilitate.
  3. Realizarea unor procese inovative prin aliniere la paradigma industrie 4.0 si a unor produse semnificativ imbunatatite prin transfer tehnologic (realizat de o entitate de transfer tehnologic) si achizitionarea de echipamente hardware si software necesare in activitatea de testare si asamblare a subansamblurilor electronice (module) pana la finalul perioadei de implementare: licente software (KNX, Qt, Keil); Licente biblioteci software site (e-commerce + baza de date productie); cobot cu gripper; stand automat pentru testarea modulelor electronice; stand pentru alimentare cobot; unitate de control a celulei integrate de fabricatie.

Related posts

Leave a Comment