La Pahumi, oameni inimoşi îl ajută pe Moşu’ să îi facă fericiţi pe copiii orfani

Pentru patru copii orfani de mamă, care locuiesc în satul Vâlcele, Moş Crăciun pregăteşte o frumoasă surpriză. Vor primi cadouri şi bani strânşi în urma unui eveniment caritabil organizat la Pahumi, locul de joacă şi de activităţi sportive care funcţionează în Feleacu. Acelaşi eveniment caritabil strânge fonduri pentru o casă de copii din Cluj, pentru ca Moş Crăciun să ajungă, cu bine, şi acolo.

Târgul caritabil are loc luni, 19 decembrie, în Feleacu nr. 83 (detalii cum ajungi AICI).  La el sunt aşteptaţi toţi cei care vor să dea o mână de ajutor unui tată care îşi creşte singur cei patru copii, toţi băieţi, dintre care cel mai mic are 6 ani, iar cel mai mare 15.

Cei care vin la târg pot dona haine, jucării sau alimente sau pur şi simplu pot să vină la Pahumi, să cumpere decoraţiuni de Crăciun făcute cu drag de echipa Pahumi sau să contribuie prin taxele pentru căţărat, pictură pe faţă, modelaj baloane sau gustări.

 

Cei care vin la Târgul caritabil se vor bucura şi de un spectacol de magie oferit de Florin Suciu Buh care va face atât un spectacol propriu-zis de magie, cât şi un spectacol teatru de păpuşi cu tematica specifică sărbătorilor de iarnă.

 

Şi asta nu e tot, cei care îşi iau bilete la tombolă, pot câştiga o zi gratuită în vacanţa de iarna la Pahumi.

Toţi cei care vor să se distreze şi să facă, în acelaşi timp, o faptă bună, sunt aşteptaţi în 19 decembrie, la Pahumi (Feleacu nr. 83), între orele 15:00 – 21:00.

Related posts

Leave a Comment