La Loto 6/49 se va putea câştiga şi cu 3 numere

Măsura va fi pusă în aplicare, cel mai probabil, în această primăvară. Se estimează că, prin introducerea noii categorii, numărul de câştigatori la Loto 6/49 va creşte de 10 ori.Loteria Română a declarat că va introduce cea de-a patra categorie de câştiguri, prin care va oferi premii începând de la trei numere ghicite.
Reprezentanţii Loteriei au declarat că măsura a fost luată pentru a dinamiza jocul Loto 6/49 şi pentru a-i spori atractivitatea în concordanţă cu aşteptările jucătorilor.
Se estimează că, prin introducerea noii categorii, numărul de câştigatori la Loto 6/49 va creşte de 10 ori.
Loteria Română a precizat că va face tot posibilul să nu modifice semnificativ preţul unei variante simple la Loto 6/49 după introducerea celei de-a patra categorii de câştig.
“În acest caz, preţul pe variantă trebuie crescut, astfel încât fondul de câştiguri la categoria a patra să fie mare. Cu siguranţă preţul unui bilet va creşte”, a declarat fostul director general al Loteriei Române, pentru REALITATEA.FM
Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala formă în Loteria Română la începutul anului 1993. În anul 2009 la Loto 6/49 s-au acordat 102.305 câştiguri în valoare totală de 188.846.669 lei.
Tragerile Loto 6/49 şi Noroc au loc de două ori pe săptămână, joi şi duminică.

Related posts

Leave a Comment