Jazz & Wine, ediţia a IV-a, va avea loc la Cinema Victoria

Cea de-a IV-a ediţie Jazz & Wine aduce, la Cinema Victoria, un trio instrumental, JazzyBIT, dar şi cea mai bună selecţie de vinuri a cramelor Corcova Roy & Dâmboviceanu Winery și Petro Vaselo Winery.Cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să ştie că preţul unui bilet este 30 de lei, costul acestuia asigurând atât accesul la concert, cât şi degustaţia de vinuri.

Biletele pot fi achiziţionate online sau direct de la Agenţia Teatrală sau de la Cinema Victoria.

Jazz & Wine va avea loc pe 21 noiembrie 2015, cu începere de la ora 20.00, în incinta Cinematografului Victoria din Cluj-Napoca.

Atmosfera din acest an va fi întreţinută de către trei timişoreni care în 2011 au pus bazele unui trio instrumental: Teodor Pop Iuliu, Mihai Moldoveanu și Szabó Csongor-Zsolt. JazzyBIT a participat la renumite festivaluri de jazz naţionaleşi internaţionale, precum Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Câmpina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Internațional de Jazz, Târgu Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj-Napoca. Au reuşit chiar să ajungă în finala competiției European Jazz Awards din Italia. Trupa are şi un repertoriu format în întregime din compoziții proprii.

Corcova Roy & Dâmboviceanu, una dintre cramele care va asigura vinul din cadrul evenimentului, este originară din Mehedinţi. Corcova este o podgorie nouă pentru publicul de azi, care reia însă tradiția producerii vinului de calitate, inițiată în acest areal în urmă cu mai multe sute de ani. Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu sunt speciale și au acel “gout du terroir”, pentru că aici se întrunesc toate elementele necesare: un climat temperat-continental cu influențe mediteraneene – veri calde și secetoase, ierni blânde, cu precipitații accentuate.

Petro Vaselo Winery, cea de-a doua cramă, a luat fiinţă în anul 2002. Iniţial echipa nu avea altceva decât pasiunea și convingerea că împreună vor reuși. Principalul lor obiectiv a fost acela de a intra în lumea de vinuri de calitate cu un brand, Made in Romania, pentru a dovedi astfel că pentru o echipa tanară si energică nu există alte limite decat cerul.

Related posts

Leave a Comment