Jazz in the Park 2021 revine la Cluj cu o ediție specială

Festivalul Jazz in the Park 2021 se întoarce la Cluj-Napoca, într-o ediție specială, cu o serie de concerte desfășurate în mai multe locații din municipiu. Deschiderea oficială a evenimentului mult așteptat de iubitorii de jazz va avea loc azi, joi, 2 septembrie 2021, la ora 20.30, în Iulius Parc, cu un program susținut de Fanfare Ciocârlia.

Ediția din acest an, prima în care vor fi organizate concerte în mai multe zone, se va desfășura în perioada 2-5 septembrie. Astfel, publicul este așteptat să petreacă timp de calitate și să se bucure de muzică bună în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Hoia, Iulius Parc, sau Parcul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

Pentru a da șansa unui public cât mai numeros să participe la concertele din acest an, organizatorii au decis ca intrarea în festival să se facă pe baza adeverinței de vaccinare, testelor negative PCR și antigen, precum și a certificatului anticorpi COVID-19. Va exista, de asemenea, posibilitatea ca participanții să-și poată face teste rapide gratuite la clinicile recomandate de organizatori.

Programul complet al evenimentelor derulate în cadrul ediției din acest an a festivalului Jazz in the Park poate fi consultat aici.

Related posts

Leave a Comment