Îți dorești să te relaxezi pe un covor de iarbă, fără mult efort? Află, de la cei mai buni, cum este posibil

Dacă răbdarea nu este un element definitoriu în ce vă privește, atunci, indiferent de cât de generos sau de mic este spațiul pe care doriți să puneți iarba pentru a beneficia de o zonă verde relaxantă, soluția cea mai potrivită rămâne covorul de gazon.

Sistemul cel mai rapid şi mai eficient pentru realizarea unui covor de iarbă este reprezentat de sădirea unui covor verde precultivat, comercializat de regulă sub formă de sul.

Specialiștii de la Eco Garden explică faptul că succesul crescător a tehnicii de sodding sau a transplantului covorului de iarbă precultivat îşi are fundamentele în dificultăţile ce apar la diferite nivele la sădirea covorului de iarbă prin metodele descrise anterior. Ca un prim avantaj pentru utilizatorul final, operaţiunile delicate de propagare şi apărare fitosanitară sunt transferate sub controlul direct al Eco Garden Construct, care pe lângă faptul că adoptă o gestionare profesională a tuturor aspectelor, dispune de cele mai bune sisteme mecanizate specializate, în măsură să furnizeze standarde crescute de proces şi produs.

Costurile mai mari ale unui gazon prin sodding sunt, aşadar, justificate, ţinând cont de valoarea adăugată crescută ce caracterizează covorul de iarbă sub formă de sul. Fără îndoială, avantajul cel mai evident este reprezentat de realizarea imediată: odată cu terminarea instalării sulurilor, vă puteţi bucura de toate caracteristicile unui covor de iarbă matur. Culoarea, uniformitatea şi acoperirea sunt excelente, iar după câteva săptămâni, odată ce rădăcinile s-au prins suficient, puteţi începe faza de utilizare. Rapiditatea cu care se succed operaţiunile unei acoperiri cu iarbă fac acest sistem de intervenţie extrem de eficace, chiar şi pentru terenurile în pantă, cu condiţia ca fixarea să fie realizată prin înţepături, potrivit specialiștilor în domeniu.

“Spre deosebire de celelalte tipuri de însămânţare, folosirea covorului sub formă de sul este posibilă în aproape orice perioadă calendaristică. Dacă sunt excluse perioadele în care pământul este îngheţat, practic orice alt moment al anului este considerat potrivit pentru realizarea lucrării”, explică reprezentații Eco Garden Construct.

Pentru terenurile de sport, rapiditatea de finalizare a covorului de iarbă generează avantaje ulterioare. Când lucrările de refacere a învelişului trebuie executate în decursul câtorva zile, aplicarea sulurilor garantează o calitate superioară a covorului la reluarea activităţilor sportive; în cazul stadioanelor mari şi a structurilor sportive de prestigiu, obţinerea unei suprafeţe gata de joc într-un interval de timp scurt permite evitarea suspendării activităţii, iar acest aspect este un avantaj economic deloc neglijabil.

În acest context, Eco Garden Construct oferă rulouri de gazon prefabricate în suluri de dimensiuni standard (cu o lăţime de 40 cm şi o lungime de 250 cm) sau de dimensiuni mari (cu o lăţime de 60-120 cm şi lungimi care pot ajunge 10-15 m), cunoscute şi sub denumirea de big roll. Mai rar sunt comercializate covoarele de iarbă de transplantat în formă de bucăţi dreptunghiulare. Dacă sunteți interesat de acest serviciu, regăsiți detalii și contactul celor mai buni din acest domeniu pe www.ecogardenconstruct.com

Related posts

Leave a Comment