IT-iştii clujeni au dezvoltat o aplicaţie pentru preluarea comenzilor în localuri

O aplicaţie de mobil pentru preluarea comenzilor în localuri a fost dezvoltată de către o echipă IT din Cluj.

În prezent, aplicaţia este folosită şi de două restaurante din New York.

Fastorder permite transmiterea unei comenzi din meniul unui restaurant de la client direct la bar, fără a mai fi nevoie de chelner. Astfel, menţionează dezvoltatorii, se doreşte o eficientizare a deservirii clienţilor în acele perioade ale zilei care sunt extrem de aglomerate.

Lucian Cramba, directorul executiv al Fastorder, citat de agerpres.ro, a mai precizat că aplicaţia presupune reducerea timpilor de a?teptare a comenzii, deoarece se sare peste acel timp în care chelnerul vine, ia comanda ?i o predă apoi barului.

“Un astfel de serviciu schimbă modul de interacţiune al clientului cu restaurantul şi îl ajută şi pe ospătar, îi face munca mai uşoară. Ospătarul ia comanda mergând direct la bar, ?tie exact ce şi unde să aducă şi îl scute?te de drumurile prin sală, iar aplicaţia le oferă informaţii despre preferinţele şi tendinţele de consum ale clienţilor”, spune Cramba.

Fastorder are şi o altă serie de funcţii de utile, cum ar fi posibilitatea de a împărţi nota de plată în cazul în care există mai mulţi consumatori la o masă care vor să plătească separat.

În acest moment aplicaţia poate fi accesată în 80 de localuri din oraşe mari ale ţării cum ar fi Cluj-Napoca, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Timişoara, Alba Iulia sau Craiova.


Related posts

Leave a Comment