Începe ediția a XVI-a ,,Ritmic de mai” AFLĂ ce spectacole poți vedea gratuit

Asociația Culturală Românașul-Bum derulează, în perioada 14-17 mai 2023, cea de-a XVI-a ediție a proiectului ,,RITMIC de MAI”.

Spectacolele se vor derula în cadrul Festivalului de Teatru Universitar Amator (TUA) ce va avea loc pe scena Clubului Cultural al Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Astfel, programul evenimentelor cuprinde un spectacol al trupei de teatru ,,Cortina”, care va avea loc duminică, 14 mai 2023, începând cu orele 18:00. Luni, 15 mai, de la orele 21:00, la Teatrul Național Cluj-Napoca, va avea loc spectacolul ,,Comedie de modă veche”, în interpretarea actorilor Sorin Misiriantu și Elena Ivanca. De asemenea, miercuri, 17 mai 2023, pe scena Casei de Cultură a Studenților ,,Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca publicul este invitat la spectacolul ,,Ritmic de Mai”, începând cu ora 19:00.

Accesul la toate evenimentele din cadrul proiectului este gratuit.

Reamintim faptul că inițiativa ,,RITMIC de MAI” a Asociației Culturale Românașul-Bum a fost selectată și finanțată în acest an în cadrul procesului de alocare a finanțărilor nerambursabile din partea Consiliului Județean Cluj.

Related posts

Leave a Comment