HAOS ÎN PDL, după Frunzăverde: Zvonuri de noi plecări şi atacuri la Emil Boc

Ape tulburi în PDL! O dată cu informaţia conform căreia Sorin Frunzăverde părăseşte partidul, au început să iasă la iveală zvonuri despre noi plecări. Nume grele din PDL s-ar pregăti să lase partidul pentru alte formaţiuni politice. Mai mult, lideri din partid spun că Emil Boc ar trebui să îşi asume eşecul şi să plece de la şefia PDL.”Va trebui să convocăm chiar un congres al partidului”, spune deputatul Vasile Gherasim, a cărui poziţie este susţinută ferm şi de alţi colegi din PDL.
Zilele următoare ar trebui convocat un congres (Convenţie Naţională -n.r.) al partidului care să decidă o nouă conducere a PDL, a declarat, marţi seară, deputatul democrat-liberal Vasile Gherasim, membru în Biroul Permanent al PDL Bucureşti.
“Aş îndrăzni să cred că în zilele următoare ar trebui să convocăm chiar un congres extraordinar al partidului care să aleagă o conducere a partidului”, a spus Vasile Gherasim, într-o emisiune TVR Info, comentând situaţia din PDL, respectiv anunţul privitor la plecarea lui Sorin Frunzăverde din formaţiunea democrat-liberală.
Întrebat dacă Emil Boc ar trebui să-şi depună mandatul de preşedinte al PDL, Gherasim a spus: ‘dacă el îşi depune mandatul nu înseamnă că a rezolvat problema’.
“Nouă ne trebuie acum o conducere mai fermă. Asta e părerea mea personală şi să nu o luaţi ca un punct de vedere al PDL. (…) Pe undeva cred că sunt necesare nişte măsuri mai radicale din punct de vedere al managementului sau a stilului de a conduce în Partidul Democrat Liberal. Pierderea celor doi lideri judeţeni nu este o chestiune lejeră în preajma alegerilor locale. După părerea mea poate să ducă la o situaţie mult mai complicată. Şi aşa e complicată, dar ar putea fi mult mai complicată”, a mai afirmat Vasile Gherasim.
Întrebat despre opinia pe care o au ceilalţi colegi parlamentari, deputatul PDL a declarat că a discutat cu o parte dintre aceştia şi ‘cu toţii sunt îngrijoraţi’. “Există mulţi care cred că la ora actuală există o problemă de lipsă de conducere în PDL”, a mai spus Vasile Gherasim.

Related posts

Leave a Comment