Furtuna a făcut ravagii la Cluj ISU a intervenit cu mai multe echipaje

Furtuna de duminică seară, 18 iulie 2021, a făcut ravagii pe mai multe străzi din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, au fost mai multe străzi inundate, copaci căzuţi peste maşini, cabluri de electricitate rupte, acoperișri smulse.

Pompierii au intervenit pentru a înlătura arborii căzuți peste o locuință de pe strada Emil Racoviță, dar şi în baza sportivă de pe strada 1 Decembrie 1918. Cele mai afectate străzi din municipiu au fost, Aleea Detunata și Aleea Băișoara și strada Unirii. De asemenea, s-a intervenit pentru îndepărtarea arborilor din curtea Secției de Hematologie a Institutului Oncologic, pentru că aceștia blocau accesul ambulanțelor.

Echipajele ISU au fost mibilizat epentru a acționa în teren. Prin urmare, luni dimineața, 19 iulie 2021, cinci autospeciale ale ISU Cluj și mai multe echipe ale Serviciului Spații Verzi care răspund solicitărilor clujenilor au intervenit pe mai multe străzi, printre care Arinilor, Bistriței, Costache Negrutzzi, Vaida Voievod.

În total, 11 echipaje ale ISU Cluj, cu 30 de pompieri, cu utilaje și mijloace specifice, sprijinite de Serviciul Spatii Verzi, din cadrul primăriei Cluj Napoca, și asociația CERT, au răspuns în noaptea de duminică spre luni solicitărilor venite de la cetățeni.

Related posts

Leave a Comment