Franta omagiata la degustarea ”Clubului amatorilor de cognac”

În data de joi, 15 iulie 2015, de la ora 19,00, la localul ”Le Petit Paris” de pe Str. Eroilor nr. 27, ziua Franței va fi omagiată în cadrul unei degustări inedite intitulată: ”Cognac, Armagnac et Liberté la Le Petit Paris”Degustarea ”Clubului amatorilor de cognac” este organizată de către ”Evenimentele Snoblesse” în parteneriat cu ”Happy Wines” și își propune să-i familiarizeze pe iubitorii acestei ”eau de vie” cu două dintre cele mai faimoase produse franceze de lux: Cognac-ul și Armagnac-ul.

Participanții vor avea șanse să se familiarizeze cu secretele producerii acestora dar și cu regulile îmbinării acestor băuturi cu produsele culinare. De asemenea, vor mai avea ocazia să savureze și alte câteva produse surpriză de tip brandy, inspirate de tradiția franceză.

Degustarea ”Clubului amatorilor de cognac” este inițiată de către echipa din jurul blogului snoblesse.rosub egida ”Evenimentele Snoblesse”, având scopul de a ridica standardele serviciilor HoReCa (Hoteluri, Restaurante, cafenele), dar și de a familiariza consumatorii români cu rafinamentul și regulile culturii pub-ului, precum și savurarea responsabilă a băuturilor.

”Evenimentele Snoblesse” organizează lunar evenimente și degustări pe întreg spațiul transilvan, pregătind tematici atractive care oferă consumatorilor români o perspectivă mai corectă și echilibrată asupra băuturilor cu nobilă tradiție.

Echipa snoblesse.ro

Powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Related posts

Leave a Comment