Ford marchează începutul productiei de serie a noului Ford Puma

Pentru a sustine productia noului model Puma, Ford a demarat încă de anul trecut un amplu proces de angajare a aproximativ 1.700 de oameni si a investit aproximativ 200 de milioane de euro în uzina sa din Craiova. Ford Puma oferă nu numai eficienţă la nivelul consumului de carburant prin propulsorul mild-hybrid *, dar şi cel mai bun spaţiu de încărcare din segment. Investiţia totală a Ford la Craiova se ridică la aproximativ 1,5 miliarde euro de la preluarea uzinei în 2008.

Ian Pearson, Presedintele Ford România a declarat: „Sunt onorat si mândru că împreună cu echipa noastră din Craiova suntem parte a acestui nou si deosebit capitol reprezentat de lansarea productiei noului Puma. Este o mare realizare pentru noi să producem aici, la Craiova, nu numai cel mai avansat vehicul din punct de vedere tehnologic fabricat vreodată în România, ci si primul cu tehnologie hibridă integrată. As dori să multumesc tuturor angajatilor nostri pentru toată munca lor si pentru tot ceea ce fac zi de zi pentru compania noastră”.

Pe lângă tehnologia sofisticată de motorizaremild-hybrid, carismaticul Ford Puma oferă versatilitatea unui spa?iu de încărcare de 456 litri, inclusiv inovatorul Ford MegaBox. Totodată noul model produs la Craiova vine cu tehnologii ce conferă încredere, printre care Tempomatul Adaptiv cu Oprire-Pornire (Adaptive Cruise Control with Start & Stop), Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere (Speed Sign Recognition) si Sistemul de centrare pe mijlocul benzii (Lane Centring). Nu în ultimul rând, noul Ford Puma prezintă caracteristici de confort premium, cum ar fi scaunele cu masaj lombar, primele de acest fel din segment.Related posts

Leave a Comment