Fondatorul Untold, Bogdan Buta, se retrage din funcțiile executive pe care le deține

Avocații fondatorului Untold, Bogdan Buta, au anunțat că acesta se retrage din funcțiile executive pe care le deţine. Mai mult, eri au anunțat că vor da în judecată persoanele care îl defăimează pe Bogdan Buta.

”Pe baza informaţiilor pe care le deţinem, am decis să acţionăm în justiţie toate persoanele care, prin afirmaţii defăimătoare, afectează imaginea, dreptul la demnitate şi viaţa privată ale lui Bogdan Buta.

Răspunsul nostru este ferm şi procedurile judiciare iniţiate atât în plan civil, cât şi penal împotriva celor responsabili vor demonta fiecare acuzaţie şi vor demonstra planul constant de a distruge reputaţia lui Bogdan Buta.

Din respect pentru oamenii din echipa sa, dar şi pentru a se putea dedica exclusiv în a-şi demonstra nevinovăţia, Bogdan Buta a decis să se retragă din calităţile executive pe care le deţine şi să le predea către ceilalţi co-fondatori şi echipei executive. De asemenea, toate operaţiunile de zi cu zi vor fi preluate şi încredinţate echipei de management a grupului până în momentul în care cazul va fi soluţionat de forurile competente şi se va face dreptate.

Avem încredere că justiţia îi va trage la răspundere pe cei responsabili de acest atac mediatic. Suntem convinşi că în urma procedurilor, toate „acuzaţiile” se vor dovedi a fi neadevărate, iar în final cei responsabili vor răspunde pentru aceste grave acuzaţii false”, au transmis avocații lui Buta, Luiza Budușan și Ștefan Alexandru.

Procurorii clujeni investighează acuzele de act sexual cu minori, în ceea ce-l privește pe Bogdan Buta. Faptele investigate s-ar fi petrecut acum trei ani, când Buta ar fi invitat în reședința sa doi tineri care, la vremea respectivă, aveau 15 și 16 ani.

Related posts

Leave a Comment