Florin Piersic, Stela Popescu şi Cargo, decoraţi de către Klaus Iohannis

Florin Piersic şi Stela Popescu, dar şi membrii trupei Cargo au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis.Acordarea Ordinului Naţional ”Steaua României” şi, respectiv, a Ordinului ”Meritul Cultural” a avut loc în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni.

“Urez tuturor celor cărora astăzi, în numele statului român, le-am înmânat însemnele preţuirii naţiunii, multă sănătate şi puterea de a sluji pe mai departe publicul care vă îndrăgeşte!”, a ţinut să spună preşedintele României.

De asemenea, Klaus Iohannis le-a mulţumit actorilor şi membrilor trupei Cargo pentru contribuţia la prestigiul actului artistic şi de cultură din România, după ce le-a înmânat decoraţiile.

“V-am cunoscut la Sibiu. De-aia când aţi intrat mi-aţi spus prietenul Florin Piersic, pentru că dumneavoastră eraţi un puşti şi eu eram deja actorul care îl jucam pe haiducul lui Şaptecai, pe nu ştiu mai care, şi aţi venit la mine în cabină, după un spectacol în care eu eram foarte bun. Aţi venit, m-aţi îmbrăţişat şi atunci v-am spus aşa (ţin minte până când voi muri – sper să fie târziu de tot) am umblat prin toată ţara asta, am cunoscut primari, nu numai în România, ci şi în alte părţi. V-am spus atunci, ca să mă pun bine cu dumneavoastră, dar nu numai de aia, că sunteţi cel mai arătos şi frumos primar pe care l-am văzut în viaţa mea”, a precizat marele actor, Florin Persic.

La ceremonie au participat consilierii preşedintelui, soprana Felicia Filip, vedeta Dan Negru şi mai mulţi artişti care au venit pentru a fi alături de Florin Piersic, Stela Popescu şi Cargo.

Related posts

Leave a Comment