DEGUSTAREA „CLUBULUI AMATORILOR DE WHISKY” DE ST. PATRICK’S DAY

În data de vineri, 18 martie 2016, de la ora 18,45, „Clubul amatorilor de whisky” organizează tradiționala degustare profesionistă de ziua Sf. Patrick, patronul spiritual al Irlandei, născut însă în Scoția.
Evenimentul exclusivist are loc la ”O’Beer Irish Pub” pe Str. Dorobanților nr. 28 și este inițiat de echipa din jurul blogului snoblesse.ro, singurul de acest fel din România, blog specializat mai ales pe băuturi distilate (whisky, pălincă, brandy). Tematica degustării se intitulează:

”St. Patrick’s Day – Single malts & Irish whiskey”

Pentru degustare organizatorii au selectat 7 single-malt-uri și Irish whiskey-uri care urmează să fie prezente și pe piața autohtonă. Noutatea constă în lansarea în premieră absolută pentru România a unor Irish whiskey-uri din gama premium produse de către una dintre foarte puținele distilerii irlandeze independente. De asemenea, single malt-urile selectate sunt prezentate și ele în premieră absolută în România.

Participanții vor fi încântați de către ”Shamrock Paddy”, cu un repertoriu de muzică irlandeză și scoțiană autentică.

Degustarea de Irish whiskey și single malt-uri este inițiată de către echipa din jurul blogului snoblesse.ro sub egida ”Evenimentele Snoblesse”, având scopul de a ridica standardele serviciilor HoReCa, dar și de a familiariza consumatorii români cu rafinamentul și regulile culturii pub-ului, precum și savurarea responsabilă a băuturilor. ”Evenimentele Snoblesse” organizează lunar degustări ale ”Clubului amatorilor de whisky” sau ale comunității ”Iubitorilor de pălincă și țuică”, pregătind tematici atractive care să ofere consumatorilor români o perspectivă mai corectă asupra băuturilor cu o nobilă tradiție.

Related posts

Leave a Comment