Floreștiul, inundat de ploi – Primarul promite despăgubiri

Inundații pe strada Eroilor din comuna Florești. Ploaia din seara de 6 iulie 2020 a inundat strada Eroilor, aflată în proces de modernizare.

Potrivit primarului Hoia Șulea, din cauza unei grave erori comise de constructorul drumului, canalizarea nu a putut prelua apa, iar inundațiile au produs mai multe pagube. Șulea le-a promis floreștenilor afectați despăgubiri.

„Din cauza unei greșeli grave în succesiunea lucrărilor de construcție a canalizarii văii Sânaslăului, parte din locuitorii strazii Eroilor au avut de suferit pagube materiale si mult mai multi pagube morale. În nume propriu și al administrației publice a comunei Floresti, îmi cer scuze public față de toți locuitorii afectați de această gravă greșeală făcută de către constructor. Toți cei afectați material sunt rugați să mă contacteze mâine pentru a trimite o comisie care să stabilească valoarea pagubelor, ca eu la randul meu să mă pot îndrepta împotriva constructorului. Voi fi intotdeauna alaturi de floreșteni!” a anunțat primarul de Florești, Horia Șulea, pe o rețea de socializare.

Autoritățile au acționat și marți dimineață pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc de apartamente care a fost inundat în cursul serii trecute, unde s-au acumulat circa 2000 de tone. Prin urmare au fost deteriorate mai multe autoturisme și bunuri, parcate sau depozitate acolo.

Imagini cu viitura care a inundat strada Eroilor din Florești pe viacluj.tv

Related posts

Leave a Comment