Firma clujeană de IT Imprezzio Global se extinde la Oradea

Oradea îşi consolidează poziţia de centru tehnologic prin atragerea de noi investitori, capabili să inoveze şi să aducă valoare adăugată în economie. Una dintre cele mai dinamice companii din domeniul IT, Imprezzio Global, anunţă deschiderea unui birou în capitala Crişanei. Biroul din Oradea al companiei cu capital american va fi inaugurat vineri, 8 iulie, de la ora 14.00, la Trade Center Oradea, pe strada Nufărului, nr. 28E. Inaugurarea va fi urmată de o conferinţă de presă. La eveniment vor participa reprezentanţi ai managementului companiei din Statele Unite ale Americii şi din România.

 

 

Compania Imprezzio Global specializată în producţia de software, a recrutat deja primii angajaţi în Oradea, care beneficiaza de o perioadă de pregătire intensă în sediul din Cluj-Napoca, pentru a se integra în cultura organizaţiei. Obiectivul pe termen mediu al managementului companiei este să recruteze un numar semnificativ de dezvoltatori software, care să formeze o echipă dinamică şi inovatoare în Oradea, echipă care va coopera cu specialiştii Imprezzio din Cluj-Napoca si din Statele Unite ale Americii.

 

”În urma analizei făcute anul trecut, am decis să deschidem al doilea birou în România, localizat la Oradea. Am ales acest oraş datorită faptului că aici găsim specialişti în tehnologie care sunt capabili să inoveze, au capacităţi tehnice şi lingvistice foarte bune, iar cultura muncii este una occidentală”, a declarat Tudor Ciuleanu, managing director al Imprezzio Global.

 

El a adăugat că, pentru perioada următoare, estimează un ritm rapid de creştere a echipelor din Oradea şi din Cluj-Napoca. ”De acum opt ani, de când am deschis subsidiara din România, suntem pe un trend crescător pe care vrem să îl menţinem. Anul acesta urmează să depăşim pragul de 100 de angajaţi”, a adăugat Tudor Ciuleanu.

 

Grupul Imprezzio a fost fondat în anul 2004, de către antreprenorii Dave Talarico şi Kelly Bir, în Spokane, Washington, din Statele Unite ale Americii. Specialiştii în tehnologie ai acestei companii s-au specializat în producerea de produse software proprii si oferirea de servicii software complexe. Cei mai importanţi clienţi ai grupului Imprezzio sunt companii care activează în domeniul asigurarilor, parcarilor si telecom. Grupul american este prezent în oraşele Spokane şi Seattle din statul Washington, Sarasota, Florida, SUA în Toronto, Canada, şi în oraşele Cluj-Napoca şi Oradea din România.

 

Related posts

Leave a Comment