Filme și piese de teatru pe TIFF Unlimited

Echipa celui mai mare festival de film din România, Transilvania International Film Festival, oferă gratuit o serie de fime care pot fi vizionate pe platforma TIFF Unlimited. Această decizie vine în contextul în care ediția din acest an a festivalului clujean a fost amânată pe durată nedefinită, din cauza pandemiei de coronavirus.

Azi, echipa TIFF propune spectacolul Mr. Gaga.

”De Ziua Internațională a Dansului, venim cu o propunere irezistibilă: Mr. Gaga,  un film pasionant despre celebrul coregraf israelian Ohad Naharin, un geniu artistic care și-a creat propriul limbaj de mișcare, Gaga. Miercuri, 29 aprilie, de la 21:00, îl poți vedea gratuit pe unlimited.tiff.ro. Eveniment online organizat în tradiția – și cu nostalgia – întâlnirilor JTI de la TIFF.

Cei care au fost la TIFF 2016 știu cu cât entuziasm a fost primit la Cluj regizorul Tomer Heymann, cel care a insistat, tenace, timp de 8 ani, pentru ca Ohad Naharin să-i permită accesul în culisele muncii și vieții sale personale. Dansator excepțional, născut în kibbutz și trecut prin armata israeliană, Ohad a fost acceptat în mari companii și școli de dans americane, dar le-a părăsit pentru a-și pune în scenă viziunea unică despre lume și dans”, spun membrii echipei festivalului.

Related posts

Leave a Comment