Filarmonica de Stat Transilvania va avea un nou manager interimar, până la organizarea concursului

În cursul dimineții zilei de 26.11.2020 a fost înregistrată la Consiliul Județean Cluj solicitarea de încetare a raporturilor de muncă de către Nistor Cătălin Ioan, numit manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania Cluj în data de 20.10.2020, până la ocuparea postului prin concurs. Președintele Consiliului Județean Cluj va nominaliza o altă persoană pentru a fi manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, respectiv domnul Rareș Sângeorzan, propunerea sindicatului din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania.

Motivele invocate în solicitare sunt următoarele: ”La data de 18.11.2020, în cadrul Filarmonicii a fost efectuat un control de către Serviciul Corp Control Președinte din cadrul Consiliului Județean. În urma Raportului primit au fost impuse o serie de măsuri directe la adresa unor colegi din cadrul instituției. Mi-ar fi foarte greu să implementez aceste măsuri în condițiile în care sunt coleg de peste 16 ani cu aceste persoane, de când m-am angajat. Îi respect și îi apreciez pe acești colegi iar colaborarea mea cu dânșii a adus o contribuție solidă în ceea ce privește experiența mea profesională ca artist”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Filarmonica clujeană a rămas fără conducere după ce directorul acesteia, Marius Marius Tabacu, a încetat din viață, vineri, 9 octombrie. Tabacu avea 68 de ani.

Marius Tabacu a fost director al Filarmonicii de Stat Transilvania timp de 13 ani.

Related posts

Leave a Comment