Festivalul ciocolatei își propune să promoveze dulciurile sănătoase în rândul clujenilor

Prima ediție a festivalului de ciocolată “Choco Junior” se va desfășura la Cluj-Napoca în ajun se Ziua Copilului.Evenimentul își propune să promoveze consumul de ciocolată adevărată şi de dulciuri sănătoase în rândul clujenilor, în special în rândul copiilor.

În data de 1 iunie, duminică, între orele 14:30 şi 18:00, copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani sunt aşteptaţi alături de părinţi la restaurantul Chios. Festivalul va avea, în total, patru reprize.

Participanții vor deveni ucenici ai experților în ciocolată. Ei vor învăța să lucreze ciocolata, să o modeleze, să se joace cu ea, dar, de asemenea, vor învăța lucruri noi despre cum se fac bomboanele ori figurinele de ciocolată.

În cadrul evenimentului va avea loc și un concurs pe două categorii de vârstă. Copiii mai mici de șase ani vor realiza prăjituri din plastilină, iar cei mai măricei vor desena şi colora pe o coală albă un tort. Cei mai iscusiţi artişti vor câştiga prăjituri şi tortuleţe.

Pe durata festivalului va avea loc și o tombolă. Pentru a putea participa la tombolă, doritorii trebuie să aducă o fotografie cu un tort aniversar fabricat de cofetăria organizatoare. Câştigătorul marelui premiu va beneficia de o ședință foto într-un studio profesional, dar va intra și în posesia unui tort.

Related posts

Leave a Comment