Festivalul care aduce ploaia: Electric Castle s-a mutat la Cluj

Mii de oameni au luat parte la concertele din prima zi în care festivalul Electric Castle s-a mutat din Bonțida la Cluj. Festivalul este organizat în nouă locuri diferite, atât din centrul medieval al orașului, cât și pe dealul Cetățuia. Epicentrul festivalului este Piața Unirii, acolo unde concertează cei mai în vogă artiști.

Ploaia este deja o parte importantă a brandului Electric Castel. De aceea, prima seară de concerte a început cu o furtună care a răcorit centrul orașului. Rafalele de ploaie nu i-au descurajat pe participanții la festival, care știu că la Electric Castle pelerinele impermeabile și cizmele de gumă sunt părți esențiale ale garderobei, atât pentru a urmări concertele din centru, cât și pentru a participa la petrecerile organizate pe dealul Cetățuia. Acest festival este deopotrivă o provocare, un experiment și o descătușare de energie, spune reprezentanta organizatorilor, Ema Prisca.

Pe lângă muzică, în centrul Clujului pot fi admirate și instalațiile electrice create de artiști din toată Europa, care pun într-o lumină nouă clădiri istorice reprezentative pentru identitatea vechiului burg din Transilvania. Electric Castle se va încheia în 15 august.

Related posts

Leave a Comment