Expoziție de pictură ,,Călătorii în lumea culorilor”

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează în perioada 18 februarie – 3 martie 2022, la Centrul de Cultură urbană Casino – Cluj-Napoca, expoziția de pictură ,,Călătorii în lumea culorilor”.

Vernisajul va avea loc vineri, 18 februarie 2022, de la ora 16:00, și vor expune cursanții cercului de pictură și coordonatorul acestora, expertul Grigore Găurean, de la Școala Populară de Arte.

Lucrările prezentate în cadrul acestui eveniment aparțin unor artiști deja consacrați, unii dintre aceștia chiar cu studii superioare în artele plastice, încercându-se atât promovarea artiștilor care au deja calitatea de membri ai Asociației Artiștilor Plastici din județul Cluj, dar și a celor care pot aduce o contribuție semnificativă artei românești. Aceștia din urmă sunt expozanți care au obținut premii și mențiuni la concursurile naționale ale școlilor populare, remarcându-se cu succes prin arta lor.

Expoziția va fi deschisă publicului vizitator între orele 10:00 – 18:00, acesta având posibilitatea de a se întâlni cu artiștii expozanți. Întreaga expoziție va putea fi vizionată și online, toate lucrările urmând a fi reunite în cadrul unui film.

Related posts

Leave a Comment