Fostul prefect de Cluj susţine că a fost “orbit de soare” în momentul accidentului


Fostul prefect de Cluj Călin Platon a fost reţinut pentru 24 de ore, în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducere fără permis. El a lovit cu maşina, pe trecerea de pietoni, un bebeluş de 3 luni, care a murit, şi a rănit-o şi pe mama copilului. Urmează să fie prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru ucidere din culpă.”Regret enorm această mare tragedie, voi răspunde în faţa legii”, a spus fostul prefect CălinPlaton, la ieşirea de la audieri. Fostul prefect le-a spus jurnaliştilor că nu a avut viteză în momentul accidentului, dar a fost “orbit de soare”.
“Am fost total orbit de soare, era ora la care soarele era la apus şi eu mergeam spre apus. I-am văzut, din cauza orbirii, foarte târziu şi nu am frânat”, a spus Platon.
Fostul prefect de Cluj este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducere fără permis. El a lovit cu maşina, pe trecerea de pietoni, un bebeluş de 3 luni, care a murit, şi a rănit-o şi pe mama copilului.
Bărbatul riscă o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare, la care mai poate primi un spor de încă cinci ani. Platon nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan vineri seara.

Related posts

Leave a Comment