Erik Lincar: Universitatea Cluj ar putea transfera încă 2-3 jucători

FC Universitatea Cluj continuă să se întărească. Echipa clujeană are în lot opt jucători noi, care au misiunea să asigure echipei clujene un parcurs de succes în Liga I. Antrenorul Erik Lincar a dezvăluit că, încă, nu s-a încheiat campania de transferuri a echipei clujene, potrivit SportinCluj.ro.

”Ne dorim să mai transferăm încă doi, trei jucători, doar că din câte ați văzut și voi, jucătorii străini cam greu vor să mai vină prin România. Am fost și noi refuzați, iar din păcate, pe piața internă soluțiile sunt cam limitate și cred eu că doar să aducem jucători de afară ne rămâne ca și ultimă variantă.

Tot timpul mi-am dorit foarte mult să promovez jucătorii români, dar neavând soluții, fiind poate în anumite momente foarte scumpi, mai scumpi decât cei de afară, toată lumea a preferat să aducă acești jucători din străinătate. Prin această lege lucrurile se schimbă, iar toată lumea se va orienta pe viitor la jucătorii români. Și cât am jucat în Rusia, exista o lege prin care în teren aveai voie să joci cu maxim patru jucători străini și mi se pare un lucru normal prin care se încearcă protejarea jucătorilor din țara respectivă și a li se da mai multe șanse. Sunt de acord cu această lege, dar nu e normal să nu pregătești o asemenea situație cu patru, cinci, șase luni înainte. Majoritatea echipelor au făcut transferuri, au adus jucători din afară și acum se trezesc că nu mai au voie să îi folosească. Noi nu suntem în această situație și eu sunt de acord cu ea, doar că trebuie pusă pe tapet cu mult timp înainte”, a spus Erik Lincar, pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Related posts

Leave a Comment