Emil Boc a inaugurat centura ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca


Premierul Emil Boc a lăudat sâmbătă, la inaugurarea unui tronson din centura ocolitoare a Cluj-Napoca, buna colaborare dintre Guvern, Consiliul Judeţean şi Primărie, calificând-o “impecabilă” şi i-a asigurat pe locuitorii municipiului că vor scăpa de “coşmarul traficului greu”
“De astăzi înainte, Clujul mai scapă de o povară a traficului greu sau cu alte cuvinte ne îndreptăm spre eliminarea definitivă a coşmarului traficului greu din Cluj. Prin darea în folosinţă a acestui tronson din centura de ocolire a Clujului, cetăţenii care locuiesc de exemplu în Someşeni pot să fie siguri că nu mai au necazurile cu traficul greu şi de aici înainte pot să doarmă liniştiţi”, a spus Boc.
“E un proiect pe care l-a început Primăria şi l-a finalizat Guvernul României, inclusiv procedura despăgubirilor astăzi este în prag de finalizare. Pe tronsonul terminat de Guvern, procedurile sunt aproape terminate, pe restul tronsonului sunt în fază finală procedurile pentru despăgubirea celor care au avut terenuri, astfel încât să ne îndreptăm spre eliminarea traficului greu definitiv din Cluj. Mai există de finalizat, până în toamna acestui an, celălalt tronson al centurii – Vâlcele-Apahida, care va marca scoaterea definitivă a traficului greu din acest oraş, şi un obiectiv pe care Guvernul îl care în Municipiu pentru a le reda clujenilor liniştea pe care o merită”, a adăugat premierul.
“După cum vedeţi, la Cluj, colaborarea dintre Guvern-Consiliu Judeţean-Primărie este impecabilă, numai aşa se pot realiza obiective importante”, a conchis Boc.
Premierul a fost întâmpinat, din nou, de oameni cărora le-au fost expropriate terenurile, dar care nu au primit despăgubiri, Boc asigutându-i că banii sunt deja alocaţi, iar situaţia urmează să fie rezolvată în scurt timp.

Related posts

Leave a Comment