Elena Udrea, vizită în Satu Mare pentru promovarea brandului de ţară


Ministrul Turismului, Elena Udrea, a mers în vizită în judeţul Satu Mare. Nu pentru că zona ar fi afectată de inundaţii, iar ea s-ar supune ordinelor lui Emil Boc, de a merge în teritoriu, acolo unde este nevoie de ea. Îmbrăcată în haine populare oşeneşti, Elena Udrea face ce ştie mai bine: promovează brandul de ţară.
Elena Udrea a fost întâmpinată cu pâine, sare şi pălincă la Negreşti Oaş. A venit să inspecteze stadiul lucrărilor la staţiunea de schi de la Luna Şes şi a promis că va aloca opt milioane de lei pentru instalaţia de transport pe cablu.
Zonele inundate nu au interesat-o prea mult pe ministrul Elena Udrea. Asta deşi săptămâna trecută premierul Emil Boc încerca să-şi mobilizeze miniştri cabinetului să apară şi ei măcar în localităţile afectat de ploi.
Elena Udrea s-a conformat şi a mers a doua zi la Dorohoi. L-a însoţit apoi şi pe preşedintele Băsescu în inspecţie în judeţul Suceava. Subiectul inundaţiilor n-a pasionat-o prea mult, aşa că a discutat despre lucruri cu adevărat importante pentru ea – brandul de ţară.

Related posts

Leave a Comment