Electric Castle: Trăiește fiecare minut la intensitate maximă

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, promite o experiență, unde fiecare minut trăit la maxim. Participanții au la dispoziție sute de concerte, dar și o multitudine de activități, de la spectacole de stand-up comedy la lecții de mixat muzică, sesiuni de yoga și numeroase activități sportive.

În campingul festivalului, cei 18.000 de oameni cazați își încep diminețile cu sesiuni de fitness sau yoga, pregătindu-se pentru o zi plină de evenimente. Atmosfera este energizată de concertele spontane de la „Royal Singing Showers”, dușurile unde talentul muzical al participanților este încurajat și premiat. În timp ce se așteaptă decizia meniului la Royal Grill by Lidl, festivalierii pot vizita pop-up store-ul „Shine your light by Zalando” pentru a-și alege ținuta zilei sau pot explora Castle Market, unde zeci de tineri designeri români își prezintă creațiile unice. Printre aceștia, Velements atrage atenția cu colecția realizată din hainele donate în campania „It’s not good bye, it’s wear you later”, în care s-au reciclat peste o tonă de îmbrăcăminte.

Vechile grajduri ale castelului s-au transformat anul acesta într-un club de comedie și cinema. De la ora 11:00, Teo, Vio, Costel și alți membri ai Comedy Box oferă două ore de interacțiune cu participanții prin jocuri și spectacole de stand-up în fiecare seară. În intervalele dintre spectacole, The Stables devine un spațiu de cinema, cu proiecții de documentare despre carierele unor legende ale muzicii, propuse de DokStation.

EC Talks by E.ON aduce în festival 30 de invitați speciali – scriitori, jurnaliști, artiști și activiști sociali, care deschid dezbateri pe teme provocatoare. Aceste discuții sunt menite să inspire și să schimbe mentalități. Pentru cei care caută răspunsuri mai practice, există ateliere de educație sexuală și lecții de mixat muzică, oferind participanților ocazia să ia decizii informate pentru viitor.

Festivalul menține adrenalina la cote înalte cu o varietate de activități sportive, inclusiv volei pe plajă, tenis de masă, baschet și bocce. Un apus spectaculos poate fi admirat din Royal Wheel sau din baloanele cu aer cald, oferind participanților oportunități unice de fotografii și experiențe la înălțime.

Pentru a nu rata nicio activitate, participanții pot descărca aplicația Electric Castle, disponibilă pentru Android și iOS, unde găsesc lista completă a evenimentelor și programul detaliat al festivalului.

Related posts

Leave a Comment