Ediția a 2-a de schimb de cărți și de opinii, în Parcul Central

Ediția a 2-a de schimb de cărți și de opinii are loc duminică, 1 octombrie 2023 , între orele 14:00-18:00, la Casino, în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Cei interesați de eveniment trebuie să știe că pașii sunt următoarii:
– vii la târg cu acele cărți la care vrei să le găsești un nou proprietar. Volumele trebuie să fie într-o stare bună (ediții noi, nepătate, nescrise, fără pagini rupte). Recomandăm un număr de 3-5 cărți;
– pentru fiecare carte adusă primești un cupon;
– schimbi cupoanele primite cu cărțile aduse de ceilalți participanți. (1 cupon = 1 nouă carte).

Primii 10 participanți primesc câte un cupon gratuit! În cadrul evenimentului va avea loc un atelier de flori din hârtie creponată susținut de Claudia Gurzau si Livia Boldor. Participanții vor învăța câteva tehnici de bază în arta sculpturii hârtiei și vor crea, pas cu pas, o floare nemuritoare care cu siguranță va arăta foarte bine în biblioteca de acasă. De asemenea, fiecare participant va fi înscris la o tombolă cu premii surpriză.

Evenimentul este deschis pentru toți cei interesați, indiferent dacă aduc sau nu cărți, însă, cu siguranță experiență va fi mai plăcută dacă participați și la schimbul propriu-zis de cărți.

Intrarea la eveniment este gratuită, însă orice donație este importantă pentru continuarea implementării proiectelor JCI Cluj. Cărțile rămase la finalul evenimentului vor fi donate Școlii “Ioan Alexandru” din Sânpaul, județul Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Recomandare de lectură: Memoria martirilor

Crește pe piața cărților electronice

Related posts

Leave a Comment