Drumurile județene din Cluj, deschise traficului

În ciuda căderilor masive de zăpadă din Munții Apuseni, toate drumurile județene din Cluj sunt deschise traficului.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 3 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier. Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 2 februarie a.c., echipele de drumari au acţionat pe 14 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi, ei au acţionat pe patru drumuri judeţene, cu șapte utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 235 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri, drumarii au intervenit, inclusiv prin revizii, pe 16 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 14 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi, ei au acţionat, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 190 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri, drumarii au intervenit pe 17 drumuri judeţene, cu 13 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi, au acţionat, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 220 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul ultimelor 24 de ore, drumarii au intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu trei utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 20 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, drumarii au intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu nouă utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi, ei au acţionat, inclusiv prin revizii, pe patru drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu trei utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 65 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Related posts

Leave a Comment