Două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee, de la Farmec

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee, ca urmare a cercetărilor continue privind cauzele si tratarea probematicii tenului acneic. În portofoliul producătorului clujean sunt nou introduse Fluidul purifiant si Bulinele autoadezive antiacnee.

Relansată cu 6 produse în iunie 2017 si extinsă cu fiolele antiacnee în ianuarie 2019, gama Gerovital Stop Acnee cuprinde în prezent 9 produse complementare, ce asigură un program complet de tratament, acoperind toate nevoile tenului acneic.

Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee asigură protectia tenului acneic sau cu tendintă acneică împotriva proliferării microorganismelor si a declansării procesului inflamator, împotriva dezvoltării excesului de sebum, aparitiei deshidratării, precum si împotriva persistentei petelor pigmentare postacneice. Fluidul poate fi folosit pentru întretinere zilnică, atât individual, pentru cazurile mai usoare, cât si ca parte a tratamentului complet Gerovital Stop Acnee pentru cazurile mai severe, având scop curativ, dar si preventiv. Se aplică dimineata si seara, evitându-se zona ochilor. În cadrul tratamentului, se aplică după curătarea în prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.

Bulinele autoadezive antiacnee camuflează si estompează imperfectiunile specifice pielii acneice, precum cosurile sau semnele post-acnee, având în acelasi timp rol de protectie împotriva prafului si a impuritătilor. Pentru o eficacitate de durată, pielea se curătă bine, după care se respectă instructiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent folosind aplicatorul si se aplică pe zona afectată pentru minimum 6 – maximum 12 ore. Fiecare bucată poate fi folosită o singură dată si poate fi utilizată inclusiv în timpul somnului, pentru a reduce sau estompa inflamatia. În fiecare cutie sunt disponibile 23 de buline transparente si 7 cu modele nostime, pentru a corespunde stării de spirit a consumatorului.

Cu o eficacitate demonstrată sub control dermatologic, produsele Gerovital Stop Acnee au la bază ingrediente active, precum acid salicilic, Sebaryl, Silica Silylate, acid glicolic si Soothex, cunoscute pentru eficacitatea în combaterea acneei.

„Succesul gamei Gerovital Stop Acnee încă de la lansare, precum si feedback-ul pozitiv primit de la consumatori pentru extinderile de linie din ultimii doi ani, ne-au determinat să investim în dezvoltarea unor produse noi pentru portofoliul Farmec. Cu acestea, dorim să ne consolidăm pozitia în categoria anti-acnee si, în functie de cum vor fi primite pe piată, să venim în întampinarea nevoilor consumatorilor care se confruntă cu astfel de probleme, îndeosebi pentru generatia tânără”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

Fluidul purifiant şi Bulinele autoadezive antiacnee pot fi achiziţionate din supermarketuri, hipermarketuri si magazinele de profil din tară, din farmacii, din magazinele de brand Gerovital, precum si din magazinul deschis prin sistem de franciză din Bacău. De asemenea, produsele din gama Gerovital Stop Acnee pot fi comandate şi online, pe www.farmec.ro.

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP si comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 tări.


Related posts

Leave a Comment