Djokovic: Nu suntem plătiți din luna martie!

Echipa CFR Cluj a reușit să câștige cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană în condiții extrem de grele. Pe lângă scandalul generat de testele fals-pozitive cu coronavirus, care ar fi arătat că mai mulți jucători și membri ai staff-ului ar fi fost infectați, jucătorii echipei campioane au avut moralul scăzut și din cauza neplății salariilor, potrivit SportinCluj.ro.

Mijlocașul croat Damjan Djokovic a dezvăluit această situație în Gazeta Sporturilor:„Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile sunt istorie. Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, a spus fotbalistul echipei campioane.

Antrenorul Dan Petrescu a dat de înțeles că întârzierile sunt generate de pandemie. ”Am văzut ce a spus Djokovic despre datorii. În pandemie, nu e ușor nicăieri în fotbal. Trebuie să înțelegem că e o situație specială. Banii se vor lua. Nu există echipe în lumea asta care să nu aibă probleme”, a spus antrenorul.

Related posts

Leave a Comment