Deputatul Mircia Giurgiu va candida la Primăria Clujului

Deputatul Mircia Giurgiu a anunțat că va candida la Primăria Cluj-Napoca. El a precizat că va face acest demers ca independent.Mircia Giurgiu spune că va aloca pentru această campanie electorală zero lei. ”Nici un buget pe care l-aș avea nu ar putea să concureze cu bugetele partidelor, care au strâns bani din vreme pentru campania electorală”, a spus deputatul clujean.

Mircia Giurgiu afirmă că se va baza pe întâlniri cu cetățenii, precum și pe Internet și pe rețelele de socializare pentru campania sa. El va începe să strângă cele 6.200 de semnături de care va avea nevoie pentru a se înscrie în competiție.

Deja, unii dintre colegii din Blocul Național Sindical Cluj, confederație care a fost condusă, până în anul 2004, de Mircia Giurgiu și-au anunțat sprijinul față de acest candidat. Mircia Giurgiu a spus că, înainte de alegeri, nu vrea să ofere nimic alegătorilor, ci doar după ce va fi ales ca primar. ”Dacă dai oamenilor un pix sau o masă nu faci nimic. Important este să le oferi locuri de muncă”, a spus Mircia Giurgiu. El crede că, în Cluj, pot fi create circa 21.500 de noi locuri de muncă. ”Am făcut un calcul simplu. În oraș avem 21.500 de firme. Dacă fiecare, în medie, ar angaja câte un om, am avea 21.500 de noi locuri de muncă. Dacă voi ajunge primar, voi discuta cu reprezentanții firmelor, pentru a vedea cum poate stimula administrația locală angajările, în așa fel încât să îndeplinim acest obiectiv”, a spus Mircia Giurgiu.

Related posts

Leave a Comment